top of page

Support Group

Public·3 members
Muslim Avdeev
Muslim Avdeev

Daca As Stii Ca Mor Ca Maine [HOT]


Am fiori pana in varful unghiilor cand te am in fata, inima mi se ingreuneaza si sufletul mi se umple, esti o placere imposibil de (ne) vinovata, acel cineva care face nimicul sa fie perfect, o farama sa fie mai mult decat suficienta. Pentru tine si pentru cum m-ai facut sa fiu as ierta orice, as face orice, m-as naste iar, m-as frange in mii de bucati si as fi in stare sa am adun intr-o secunda doar daca as stii ca ma vrei. Iti multumesc pentru frica asta imposbil de dulce si amara pe care o am in fiecare secunda gandindu-ma ca as putea sa nu te mai am, iti multumesc ca ma iubesti si acum lumea e a mea!




Daca As Stii Ca Mor Ca Maine



bi ma simt asa de usor in preajma ta,ma simt asa de protejat sunt ca un copil care se lasa invatat esti cea mai buna iubita????imi place totul la tine!!. esti asa dulce chiar si cand ma certi???esti viata mea si la inceput nu ma asteptam sa ma indragostesc dar am facuto, si acum esti ca un medicament, si daca nu il iau zilnic pot sa ma inbolnavesc.asa esti pentru mine viata mea a prins culoare de cand ai venit in lumea mea neagra si pustie a inceput sa iasa soarele in sufletul meu, a inceput sa se faca lumina si sa vad din nou ce inseamna viata, si iubirea te iubesc iubirea mea pentru tot ce faci pentru mine, te iubesc pentru ca existi si zi de zi imi arati cat de frumoasa este viata alaturi de tine. iti multumeac ca si in cele mai urate cosmaruri ale mele apari tu sa ma trezesti sa-mi zici ca ma iubesti esti ca un inger cazut din cer te iubesc printesa mea te iubesc loredana catalina cu drag iubitul tau ciofu emanuel catalin


Viata in care traim e una agitata, plina de oportunitati, daca esti deschis pentru a le primi, insa in toate aceste lucruri care ne acapareaza viata din toate punctele de vedere trebuie sa gasesti un echilibru. Un echilibru intre viata personala, familie, job si oamenii care te inconjoara.


In cazul copiilor, pediatrul este cel care decide daca este necesar sa ii facem analize sau nu. Putem, evident, sa evaluam un copil cu un basic de analize o data pe an. Acum, in functie de an, de varsta si in functie daca exista sau nu simptomatologie clinica. Daca avem un copilas care intra in colectivitate, cu siguranta ii facem niste analize pentru intrarea in colectivitate si chiar e un pachet foarte dragut pe site cu analizele copilului care intra in colectivitate, sa vedem daca are ceva bacterii sau paraziti sau analizele de sange pe care le recomandapediatrul in ab-senta oricaror simptomatologii. La fel, o hemoleucograma, sa vedem daca este un grad de anemie sau nu, sa vedem daca are un aport de calciu suficient sau nu din alimentatie, sa vedem cum sta cu fierul. Acestea sunt indicate cel mai bine medicul pediatru, care cunoaste istoricul clinic al copilului.


La prima vedere, nu exista niciun risc. Poate oricine de pe strada sa treaca pe langa un punct de recoltare si sa zica: vreau si eu sa imi fac niste analize. Face niste analize fara o tinta anu-me. E ok. Putem sa le facem, dar problema intervine in momentul in care primim rezultatele. Acel om primeste rezultate la niste analize facute, ca asa a avut dorinta sa le faca si nu stie ce sa faca cu acele rezultate. Daca chiarmergem sa ne facem analizele de capul nostru, fara o recomandare medicala, este obligatoriu sa mergem cu rezultatele la un medic, macar sa ne interpreteze cineva competent acele rezultate pentru ca poate sa fie totul in regula si putem sa facem de capul nostru cateva analize: o hemograma si un sumar de urina, de exemplu, si sa fie totul in regula si atunci plecam linistiti acasa, dar, in acelasi timp, putem la niste analize pe care le facem noi sa obtinem niste valori in afara limitelor normale, valorilor de referinta. Ne pani-cam: oare de ce am crescut colesterolul si ce fac eu daca am crescut colesterolul? Atunci in-tram in panica si nu stim ce sa facem. Macar atunci sa mergem la un medic de familie.


In cadrul aceluiasi laborator, daca facem astazi de doua ori glicemia si avem valori diferite care sunt in interval de normalitate, nu trebuie sa facem nimic. Daca avem o valoare in inter-valul de normalitate si o valoare in afara intervalului de normalitate, trebuie sa ne gandim putin ce a cauzat acest lucru pentru ca poate sa fie cauzat de ingestia de alimente intre timp, poate sa fie cauzat de aportul de lichide intr-un anumit fel: am baut cafea cu zahar sau am facut ceva intre timp. Daca nu se intampla nimic intre timp si conditiile au fost aceleasi, dar, totusi, rezultatul - unul este in plaja de normal si unul este in plaja de patologic, atunci facem o noua recoltare.


Asta cred ca este unul dintre cele mai importante lucruri. De aici deriva foarte multe. E foarte important sa stim ce sa facem inainte de a face analize. In primul rand, analizele sunt diferite. Putem sa avem nevoie de analize de sange, putem sa avem nevoie sa facem analize bacteriologice, putem sa avem nevoie sa facem un Papanicolau, noi, femeile. Daca vorbim de analizele de sange, cel mai bun lucru si ce este recomandat sa se faca este postul alimentar de 12 ore inainte de recoltare, adica daca ne gandim noi ca maine dimineata avem programare la analize la ora 8 si mergem, atunci din seara asta de la ora 8 incercam sa nu mai mancam, pentru ca acest post alimentar este foarte important in obtinerea unei calitati optime a ana-lizelor. Ce mancam se metabolizeaza. Acei metaboliti trec in sange. Sangele recoltat va contine acei me-taboliti care, in momentul prelucarii, pot sa modifice calitatea aspectului serului.


Ar trebui sa fie atent la masurile de siguranta. Recoltarea este o metoda invaziva. Este un lucru pe care trebuie sa il stie toata lumea, adica da, doare intepatura. Daca nu ar durea, ar fi o problema, o problema de sensibilitate. Se face intotdeauna si in toate punctele noastre de recoltare se face de catre personal calificat, cu siguranta. Materialele sunt de unica folosinta si este foarte sigura metoda de recoltare. Nu se pun semne de intrebare asupra corectitudinii recoltarii. Ar trebui sa stie ca este invaziva, ca este facuta in conditii de maxima siguranta pentru pacient. Ar trebui sa stie ca doamnele asistente de la recoltare le vor oferi toate in-formatiile legate de cum sa isi vizualizeze rezultatele pe site, ii ajuta pe pacienti, spunandu-le cum sa acceseze rezultatele online, le spun termenele cand sunt gata analizele. Primesc toate informatiile de care au nevoie si, in rest, trebuie programare. Este ideal sa mearga cu o pro-gramare si sa respecte conditiile de dinainte de recoltare.Iar dupa ce sunt gata analizele este important ca pacientii sa se prezinte la medicul care i-a trimis catre laborator ca sa le citeasca rezultatele.Daca venim si facem analizele la recomandarea unui medic, cu siguranta, medicul acela clini-cian are un plan in mintea lui si stie ce analize sa ceara si analizele il vor ajuta in stabilirea, confirmarea sau infirmarea unui diagnostic. In momentul in care primim rezultatele analizelor, cusiguranta trebuie sa mergem la medic sa le interpreteze in context clinic. Analizele nu pun diagnostic singure. Exact ce ma intrebati mai devreme: daca putem sa facem analize de capul nostru. Da. Le putem face, dar analizele nu pot singure sa puna diagnostic. Toate analizele trebuie integrate intr-un context clinic. Altfel, nu ne putem diagnostica doar dupa o determina-re a unei analize pentru ca am vrut noi.


Probabil ca se refera la orar. La noi in laboratoarele Regina Maria se pot face analize prin casa de asigurari in baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie. Numai ca pentru a afla perioada in care noi avem fonduri, recomandam tuturor sa sunam la call center-ul nostru sa afle pentru ca fondurile sunt stabilite de casa de asigurari. Nu le stabilim noi, nu stim cati bani primim in fiecare luna, nu stim exact data in care vom primi banii. De aceea, pentru a afla ex-act daca dispunem de fonduri in momentul in care cineva isi doreste sa isi faca analize, reco-mandam sa sune la call center si sa intrebe daca avem fonduri. Cat de reale sunt rezultatele? E o intrebare foarte draguta. Sunt foarte reale rezultatele. Din fericire, in laboratoarele noastre lucram cu o tehnologie de inalta performanta, in care rata sau gradul de eroare este redus aproape de zero. Sunt foarte reale rezultatele analizelor si ne bazam pe tehnica pe care o avem si, datorita acestei tehnici performante de care dispunem, eroarea umana nu exista. Ana-lizoarele cu care lucram si tehnica pe care o avem ne permit sa excludem eroarea umana si atunci totul devine foarte sigur.


Cu 12 ore inainte sau daca exista situatii in care trebuie neaparat, este o urgenta, atunci vorbim de minimum patru ore. Putem sa facem si cu minimum patru ore de post alimentar. Recomandarea de aur este de 12 ore de post alimentar.


Ar trebui sa mearga la medicul de familie, in principal. Probabil ca persoana respectiva sufera de un anumit grad de anemie sau de o anemie feripriva. Intr-adevar, sunt multi markeri ai me-tabolismului fierului, care ne pot spune stadiul deficitului de fier si gradul deficitului de fier. Acum, numai medicul internist sau medicul de familie este cel care poate sa ii spuna daca poate sa faca ceva. Poate trebuie sa ia suplimente in functie de toti markerii care determina incarcarea cu fier a organismului. Fierul seric, fierul care se face si despre care vorbeste persoana resepctiva este fierul din sange, pe care il determinam noi, dar ca sa vedem exact gradul de incarcare al organismului cu fier, sunt si alti marker care ne spun acest lucru si sunt mai importanti decat fierul seric. De aceea, recomandarea de a merge la medic, care stie cumva istoricul, de cand are un fier scazut, cum a evoluat de-a lungul timpului sub tratament, a crescut, nu a crescut, s-a intamplat ceva. Este cel care poate sa ii spuna ce sa faca in contin-uare.


Din contactul cu un caine vaccinat si ingrijit, exista un risc mic sa contacteze boli. Insa, din mediul exterior, riscul e mare. Este foarte important sa respecti recomandarea medicului de a tine puiul in casa, pana la imunizarea completa. Afara este un mediu necontrolat si chiar daca in zona nu sunt maidanezi care sa stea, asta nu inseamna ca nu trec pe acolo. De asemenea, nu toti oamenii isi vaccineaza cainii pe care ii tin in casa, iar acestia pot fi purtatori.Safatul nostru este sa ai rabdare pana finalizezi schema de vaccinare, apoi va puteti plimba in siguranta ? 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page